Понцирус трёхлисто́чковый (Poncirus trifoliata)
-
ahota05
- Модератор
- Награды: 4
- Зовут: Антон
Re: Понцирус трёхлисто́чковый (Poncirus trifoliata)
Наконец то могу и своим похвастаться, первое плодоношение сеянца понцируса

Докатились...
- Boris_R
- Местный
- Зовут: Борис
Сколько от роду?ahota05 писал(а):Наконец то могу и своим похвастаться, первое плодоношение сеянца понцируса
-
ahota05
- Модератор
- Награды: 4
- Зовут: Антон
Boris_R писал(а):Сколько от роду?ahota05 писал(а):Наконец то могу и своим похвастаться, первое плодоношение сеянца понцируса
6 +- ориентировочно
Докатились...
Хочу купити плодоносний Понцирус. Хтось продає? можна з черенка з плодоносного дерева.
-
Ингул
- Местный
- Награды: 1
- Зовут: Александр
Всім привіт.
Давненько не заходив. Сьогодні копирсався біля Трифоліати,яка вже декілька років плодоносить і підійняв декілька випадково збитих плодів у різній спілості. Спробували їх із чаєм. Ті,що зеленковаті - кислі і надають напою хвойного смаку і аромату. Не звично,але зовсім не гидота, навіть приємне розмаїття смаку. Стиглі плоди надають напою лимонної кислинки,деякої терпкості і дуже слабкого хвойного аромату. Як на мій смак добрий азербайджанський чорний чай із половинкою плоду Трифоліати мені сподобався.
Давненько не заходив. Сьогодні копирсався біля Трифоліати,яка вже декілька років плодоносить і підійняв декілька випадково збитих плодів у різній спілості. Спробували їх із чаєм. Ті,що зеленковаті - кислі і надають напою хвойного смаку і аромату. Не звично,але зовсім не гидота, навіть приємне розмаїття смаку. Стиглі плоди надають напою лимонної кислинки,деякої терпкості і дуже слабкого хвойного аромату. Як на мій смак добрий азербайджанський чорний чай із половинкою плоду Трифоліати мені сподобався.

С уважением,Александр.
--------------------------------
Вырастил сына,выкопал два колодца,посадил сад. Слабовато.
--------------------------------
Вырастил сына,выкопал два колодца,посадил сад. Слабовато.
-
Igor.ua
- Местный
- Награды: 1
- Зовут: Ігор Ігорович
Ингул писал(а):...надають напою хвойного смаку і аромату. Не звично,але зовсім не гидота, навіть приємне розмаїття смаку...
Чим більше читаю про цю рослину, тим більше хочу збільшити її кількість розсадити по всіх вільних місцях
Але все більше поглядую на форму летючий дракон, у цій формі принаймі колючки закручені. Бо колючки на звичайному понцирусу 10см. це звичайно виглядає ефектно, але задумусь яке це дерево буде через пару років 
Цитрусоводи, як олігархи - всі кутки зеленню забиті, а їм все мало... і мало ..."