Barberina апельсин

Модераторы: ivan3103, Таня

Аватара пользователя
VitaliyT
Супермодератор
Сообщения: 944
Зарегистрирован: 05 фев 2015, 22:33
Откуда: Тернопіль
Зовут: Віталій
Благодарил (а): 4006 раз
Поблагодарили: 1507 раз

Barberina апельсин

Сообщение VitaliyT » 20 апр 2022, 18:03

Barberina (Барберіна) - апельсин пізнього дозрівання з групи бланка або звичайних апельсинів. Спонтанна мутація Valencia Late виникла в Рафелькофері (Валенсія) Вісенте Барбером у 1982 році. Він дуже схожий на Valencia Late, але має світліший колір шкірки (індекс = 9), трохи меншу кількість кислот і подібних цукрів. Тому вважається, що апельсин краще вживати в їжу і є хорошою альтернативою пупкам (navel) пізнього врожаю.

Дуже сильноросле дерево, без шипів, має темніші, більші листя та темнішу кору порівняно з Valencia Late. Погано життєздатний і самосумісний пилок. Підходить для промисловості, оскільки сік містить дуже мало лимоніну.

Плоди мають гарний розмір (70-75мм / вага 190-230г) і можуть бути зібрані раніше інших Валенсій завдяки його меншій кислотності. Форма від округлої до подовженої, переважно без кісточок, з хорошим вмістом соку 50-55%.

Цей сорт добре оцінюється виробниками через його харчові якості, а також пізній урожай (Іспанія: березень-червень) та його здатність добре висіти на дереві (Іспанія: до липня). Після закінчення періоду збирання шийка плодів зеленіє. Сорт чергується.
213.jpeg
Barberina 32.jpeg
imagew.jpeg
wer.jpg


Вернуться в «Обычные»

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 4 гостя