Алекс писал(а):По поводу меток на подвое. У меня три желтых и один зеленый, но все карризо. Может напутали? По муркоту, никаких опознавательных надписей на бирке нет, только клон 371.
IVIA 371 це Муркот.

Модератор: Bersagliero
Алекс писал(а):По поводу меток на подвое. У меня три желтых и один зеленый, но все карризо. Может напутали? По муркоту, никаких опознавательных надписей на бирке нет, только клон 371.
Bersagliero писал(а):Vitalik T писал(а):Хтось знає навіщо Іспанці позначають різного кольору фарбою стовбур?
Порадувало що клементин привитий на підщепу FORNER-ALCAIDE 5 ( IN VITRO )
Я перший в черзі на черенок форнера, коли звичайно будешь мати вже вкорінений варіант рослини. Успіхів у цьому і не тільки.
Vitalik T писал(а):Bersagliero писал(а):Vitalik T писал(а):Хтось знає навіщо Іспанці позначають різного кольору фарбою стовбур?
Порадувало що клементин привитий на підщепу FORNER-ALCAIDE 5 ( IN VITRO )
Я перший в черзі на черенок форнера, коли звичайно будешь мати вже вкорінений варіант рослини. Успіхів у цьому і не тільки.
Дякую! Добре звичайно поділюсь, тільки не знаю чи проросте приріст з підщепи, так як там вроді не має бруньок.
Алекс писал(а):Заради цінної підщепи я б і клементин рубанув, та переніс на інші ноги ))) але вам вирішувати.
Sunshine писал(а):Оля (olesta), а что у вас с корнями на хурме? у меня очень коротко обрезаны и я боюсь пока высаживать в огород. Особенно после того,как прочитала насколько они у нас привередливые.
Вернуться в «Европейские питомники цитрусовых»
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 2 гостя