Наконец то могу и своим похвастаться, первое плодоношение сеянца понцируса
Понцирус трёхлисто́чковый (Poncirus trifoliata)
- Boris_R
- Местный
- Зовут: Борис
Re: Понцирус трёхлисто́чковый (Poncirus trifoliata)
Сколько от роду?ahota05 писал(а):Наконец то могу и своим похвастаться, первое плодоношение сеянца понцируса
-
ahota05
- Модератор
- Награды: 4
- Зовут: Антон
Boris_R писал(а):Сколько от роду?ahota05 писал(а):Наконец то могу и своим похвастаться, первое плодоношение сеянца понцируса
6 +- ориентировочно
Докатились...
Хочу купити плодоносний Понцирус. Хтось продає? можна з черенка з плодоносного дерева.
-
Ингул
- Местный
- Награды: 1
- Зовут: Александр
Всім привіт.
Давненько не заходив. Сьогодні копирсався біля Трифоліати,яка вже декілька років плодоносить і підійняв декілька випадково збитих плодів у різній спілості. Спробували їх із чаєм. Ті,що зеленковаті - кислі і надають напою хвойного смаку і аромату. Не звично,але зовсім не гидота, навіть приємне розмаїття смаку. Стиглі плоди надають напою лимонної кислинки,деякої терпкості і дуже слабкого хвойного аромату. Як на мій смак добрий азербайджанський чорний чай із половинкою плоду Трифоліати мені сподобався.
Давненько не заходив. Сьогодні копирсався біля Трифоліати,яка вже декілька років плодоносить і підійняв декілька випадково збитих плодів у різній спілості. Спробували їх із чаєм. Ті,що зеленковаті - кислі і надають напою хвойного смаку і аромату. Не звично,але зовсім не гидота, навіть приємне розмаїття смаку. Стиглі плоди надають напою лимонної кислинки,деякої терпкості і дуже слабкого хвойного аромату. Як на мій смак добрий азербайджанський чорний чай із половинкою плоду Трифоліати мені сподобався.
С уважением,Александр.
--------------------------------
Вырастил сына,выкопал два колодца,посадил сад. Слабовато.
--------------------------------
Вырастил сына,выкопал два колодца,посадил сад. Слабовато.