Clementine Mioro (Capola)
Добавлено: 04 ноя 2020, 15:37
Mioro (Capola) - ранній сорт і збирається в період з листопада по січень у перший сезон, але може залишатися довше на дереві у хорошому комерційному стані.
Mioro був відкритий як спонтанний вид бруньок клементина 'Fina', яка є прекрасним різновидом, у Ла-Валь-д'Уйшо в Кастельйоні, Іспанія. Mioro дозріває значно раніше, ніж Fina, яка класифікується як сорт середнього сезону.
Сегменти мають високий вміст соку і таючу структуру, з високим рівнем солодкості та хорошим кислотним балансом.
Його плоди дрібні та середні, зазвичай важать від 50 до 70 грам, без кісточок і мають гладку, тонку шкірку, інтенсивного помаранчевого кольору, яка легко чиститься.
Збір урожаю в регіоні Валенсія Іспанії починається з листопада.
Mioro був відкритий як спонтанний вид бруньок клементина 'Fina', яка є прекрасним різновидом, у Ла-Валь-д'Уйшо в Кастельйоні, Іспанія. Mioro дозріває значно раніше, ніж Fina, яка класифікується як сорт середнього сезону.
Сегменти мають високий вміст соку і таючу структуру, з високим рівнем солодкості та хорошим кислотним балансом.
Його плоди дрібні та середні, зазвичай важать від 50 до 70 грам, без кісточок і мають гладку, тонку шкірку, інтенсивного помаранчевого кольору, яка легко чиститься.
Збір урожаю в регіоні Валенсія Іспанії починається з листопада.