Clementine Mioro (Capola)

Модераторы: ivan3103, Таня

Аватара пользователя
VitaliyT
Супермодератор
Сообщения: 948
Зарегистрирован: 05 фев 2015, 22:33
Откуда: Тернопіль
Зовут: Віталій
Благодарил (а): 4006 раз
Поблагодарили: 1512 раз

Clementine Mioro (Capola)

Сообщение VitaliyT » 04 ноя 2020, 15:37

Mioro (Capola) - ранній сорт і збирається в період з листопада по січень у перший сезон, але може залишатися довше на дереві у хорошому комерційному стані.

Mioro був відкритий як спонтанний вид бруньок клементина 'Fina', яка є прекрасним різновидом, у Ла-Валь-д'Уйшо в Кастельйоні, Іспанія. Mioro дозріває значно раніше, ніж Fina, яка класифікується як сорт середнього сезону.

Сегменти мають високий вміст соку і таючу структуру, з високим рівнем солодкості та хорошим кислотним балансом.
Його плоди дрібні та середні, зазвичай важать від 50 до 70 грам, без кісточок і мають гладку, тонку шкірку, інтенсивного помаранчевого кольору, яка легко чиститься.

Збір урожаю в регіоні Валенсія Іспанії починається з листопада.
capola mioro.jpg
m164-95.jpg
capola m.jpg
image (1).jpeg
234.jpg


Аватара пользователя
VitaliyT
Супермодератор
Сообщения: 948
Зарегистрирован: 05 фев 2015, 22:33
Откуда: Тернопіль
Зовут: Віталій
Благодарил (а): 4006 раз
Поблагодарили: 1512 раз

Re: Clementine Mioro (Capola)

Сообщение VitaliyT » 04 ноя 2020, 15:46

Новинка! клементин Mioro (з Іспанії). Шкірка тонка, чиститься легко. Смак не здивував, можливо ще не повністю стиглі, цукру 11% но кислинки взагалі не відчувається. Показую фото.
imgonline-com-ua-CompressBySize-qHQRIYQAF3PgUU7I.jpg
imgonline-com-ua-CompressBySize-lEvnncK6PDHKIN8K.jpg


Вернуться в «Клементины»

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 15 гостей