Page mandarin
Добавлено: 20 июл 2020, 10:37
Page mandarin - напівранній (листопад-січень) високоякісний сорт, плід який має велику схожість з солодким апельсином. Схрещування між 'tangelo Minneola' x 'Clementine mandarin’. Розробленим Гарднером та Беллсом з USDA в 1942р.
Page офіційно був випущений як апельсин у 1963 році, але технічно кажучи, сорт є гібридом танжело, оскільки його батьківство становить 3/4 мандарину та 1/4 грейпфрута.
Дерево помірно енергійне, продуктивне, гілки вертикальні, крона плакучої форми під вагою плодів, майже без колючок.
Плоди маленькі до середнього розміру з оранжево-червоним кольором. Маленький розмір плодів може бути серйозною проблемою для цього сорту. Вони часто є безнасінними і вважаються одним з найкращих мандаринів дегустації. Шкірка середньо-тонка, помірно важко знімається шкірка. Під час зняття шкірки виділяється велика кількість олії, і деяким цей запах неприємний, поверхня гладка до помірно гладка. Колір м’якоті глибоко оранжевий, смак насичений і солодкий, ніжний і соковитий з збалансованою кислотністю. Вміст соку високий. Це один із найкращих смакових мандаринів, із хорошим рівнем цукру, балансом цукру, та кислоти.
Протягом більшої частини сезону фрукти можна «зривати» вручну з дерева, хоча більшість комерційних фруктів обрізають. Плоди можуть зберігатися на дереві значний час без істотного псування. Так само він добре зберігається після збору врожаю.
Page мандарини широко вирощують у прибережних помірних регіонах Південної Каліфорнії, а також у Флориді. В кулінарії використовують для заморожених десертів, коктейлів чи інших напоїв, маринадів або вінегретів.
Page офіційно був випущений як апельсин у 1963 році, але технічно кажучи, сорт є гібридом танжело, оскільки його батьківство становить 3/4 мандарину та 1/4 грейпфрута.
Дерево помірно енергійне, продуктивне, гілки вертикальні, крона плакучої форми під вагою плодів, майже без колючок.
Плоди маленькі до середнього розміру з оранжево-червоним кольором. Маленький розмір плодів може бути серйозною проблемою для цього сорту. Вони часто є безнасінними і вважаються одним з найкращих мандаринів дегустації. Шкірка середньо-тонка, помірно важко знімається шкірка. Під час зняття шкірки виділяється велика кількість олії, і деяким цей запах неприємний, поверхня гладка до помірно гладка. Колір м’якоті глибоко оранжевий, смак насичений і солодкий, ніжний і соковитий з збалансованою кислотністю. Вміст соку високий. Це один із найкращих смакових мандаринів, із хорошим рівнем цукру, балансом цукру, та кислоти.
Протягом більшої частини сезону фрукти можна «зривати» вручну з дерева, хоча більшість комерційних фруктів обрізають. Плоди можуть зберігатися на дереві значний час без істотного псування. Так само він добре зберігається після збору врожаю.
Page мандарини широко вирощують у прибережних помірних регіонах Південної Каліфорнії, а також у Флориді. В кулінарії використовують для заморожених десертів, коктейлів чи інших напоїв, маринадів або вінегретів.