Page mandarin

Модераторы: ivan3103, Таня

Аватара пользователя
VitaliyT
Местный
Сообщения: 582
Зарегистрирован: 05 фев 2015, 22:33
Откуда: Тернопіль
Зовут: Віталій
Благодарил (а): 3521 раз
Поблагодарили: 1001 раз

Page mandarin

Сообщение VitaliyT » 20 июл 2020, 10:37

Page Mandarin - напівранній високоякісний сорт, плід якого має велику схожість з солодким апельсином. Схрещування між ‘Minneola tangelo x Clementine mandarin’. Розробленим Гарднером та Беллсом з USDA в 1942р. Page офіційно був випущений як апельсин у 1963 році, але технічно кажучи, сорт є гібридом тангело, оскільки його батьківство становить мандарин на три чверті. і одна четверта грейпфрут.
Дерево помірно енергійне, продуктивне, гілки вертикальні, крона плакучої форми під вагою плодів, майже без колючок.
Плоди маленькі до середнього розміру з оранжево-червоним кольором. Вони часто є безнасінними і вважаються одним з найкращих мандаринів дегустації. Шкірка середньо-тонка, помірно прилягає, але легко очищається, поверхня гладка до помірно гладка. Колір м’якоті глибоко оранжевий, смак насичений і солодкий, ніжний і соковитий з збалансованою кислотністю. Мандарини Page широко вирощують у прибережних помірних регіонах Південної Каліфорнії, а також у Флориді. В кулінарії використовують для заморожених десертів, коктейлів чи інших напоїв, маринадів або вінегретів.
3033020967_61f8e8012a_o.jpg
page-mandarin-600x600.jpg
Изображение


Вернуться в «Гибриды мандаринов: тангоры, танжело и др.»

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 0 гостей