Tango®

Модераторы: ivan3103, Таня

Аватара пользователя
VitaliyT
Местный
Сообщения: 529
Зарегистрирован: 05 фев 2015, 22:33
Откуда: Тернопіль
Зовут: Віталій
Благодарил (а): 3058 раз
Поблагодарили: 771 раз

Tango®

Сообщение VitaliyT » 15 мар 2019, 12:33

Mandarin Tango® є результатом мутації, отриманої в Каліфорнії і запатентованої в 2011р. від опромінення радіацією бутонів сорту W.Murcott Afourer ( Nadorcott ). Фрукти Tango без насіння, схожі до W. Murcott, по всім зовнішнім характеристикам трохи поступається розміром дерева і плодів Афуреру.
Плод досить великий (59 мм) при середньому 90 грамів на плод. Плоди сплюснуті з інтенсивною помаранчевою шкірою і дуже гладкою текстурою шкіри. М'якоть темно-помаранчева і дуже дрібної текстури, плоди соковиті (50% соку), з багатим і солодким смаком.
Дерево бурхливе, з прямими стоячими гілками і може виробляти величезні розміри. Життєздатність пилку дуже низька. Tango добре вирощується на Trifoliates (Rich 16-6, Rubidoux), Carrizo і C-35 цитранж також на Sour orange. Виробництво дерев є помірно енергійне з відмінною продукцією та якістю плодів. На випробуваних лимонних підщепах, включаючи Citrus volkameriana, Citrus macrophylla і Schaub rough lemon грубі лимонні дерева були в цілому більш енергійними з відмінним виробництвом і гарною якістю плодів, але в цілому на 1-2% менше за шкалою brix (брикс) зрілості, ніж трійчасті або цитранж.
Synonyms: “Tang Gold“
imgonline-com-ua-Compressed-lMg9oxgwNetrn.jpg
imgonline-com-ua-Compressed-5GBRYKGUDvjTg.jpg
Изображение


Вернуться в «Гибриды мандаринов: тангоры, танжело и др.»

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 0 гостей