До цього часу саме сорт Оварі мені не вдавалося у маркетах знаходити. Був Добаші Бені, його клон.
- іспанський Оварі, на вигляд не дуже привабливий:
- Добаші був зовні більш привабливий.
- нічого надзвичайного, ніяких фішек у смаку, Добаші був цікавіше.
Оварі
Модератор: ilya11
- VitaliyT
- Супермодератор
- Сообщения: 948
- Зарегистрирован: 05 фев 2015, 22:33
- Откуда: Тернопіль
- Зовут: Віталій
- Благодарил (а): 4006 раз
- Поблагодарили: 1512 раз
Re: Оварі
також пробував Owari, і мене нічим не здивував, такий собі класичний смак із групи Сацума. У США здається, він досить популярний, там його люблять.
Група 'Цитрусові в Україні' https://www.facebook.com/groups/841247129892421
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCqLaD4 ... Q/featured
https://facebook.com/vitalik.taras.7
Запрошую на форум https://citrusforum.ukraine7.com/
-
Forward
- Местный
- Сообщения: 813
- Зарегистрирован: 17 дек 2014, 08:35
- Награды: 2
- Откуда: Киев, дача в Крыму
- Зовут: Forward
- Благодарил (а): 182 раза
- Поблагодарили: 661 раз
Re: Оварі
Так, Стен Маккензі завжди Оварі позитивно вирізняє. Можливо в його кліматично-грунтових умовах плоди більш якісні.
Взагалі найсмачніша Сатсума яку я пам'ятаю, це були помаранчового кольору овальної форми плоди невеликі за розміром, які за словами продавця виросли у Грузії. За смаком, кольором та за терміном достигання це були плоди все ж таки клону Оварі.
Взагалі найсмачніша Сатсума яку я пам'ятаю, це були помаранчового кольору овальної форми плоди невеликі за розміром, які за словами продавця виросли у Грузії. За смаком, кольором та за терміном достигання це були плоди все ж таки клону Оварі.
- Boris_R
- Местный
- Сообщения: 213
- Зарегистрирован: 12 ноя 2018, 12:53
- Откуда: Феодосия
- Зовут: Борис
- Благодарил (а): 265 раз
- Поблагодарили: 160 раз
Re: Оварі
По моим наблюдениям, магазинные сатсумы если имеют засохшую плодоножку и плотно прилегающую трудноснимаемую шкуру, что не характерно для сатсум, как я подозреваю, срываются задолго до нормальной зрелости. Шкурка, возможно, дозаривается этиленом перед продажей. Ещё они при этом обладают довольно высокой кислотностью. Обычно такие сатсумы появляются в продаже в сентябре, начале октября. В ноябре уже выбор больше и качество повышается.
Вернуться в «Зимостойкие сорта цитрусовых (не гибриды трифолиаты и папеды)»
Кто сейчас на конференции
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 10 гостей