Page mandarin

Модераторы: ivan3103, Таня

Аватара пользователя
VitaliyT
Супермодератор
Сообщения: 947
Зарегистрирован: 05 фев 2015, 22:33
Откуда: Тернопіль
Зовут: Віталій
Благодарил (а): 4006 раз
Поблагодарили: 1512 раз

Page mandarin

Сообщение VitaliyT » 20 июл 2020, 10:37

Page mandarin - напівранній (листопад-січень) високоякісний сорт, плід який має велику схожість з солодким апельсином. Схрещування між 'tangelo Minneola' x 'Clementine mandarin’. Розробленим Гарднером та Беллсом з USDA в 1942р.

Page офіційно був випущений як апельсин у 1963 році, але технічно кажучи, сорт є гібридом танжело, оскільки його батьківство становить 3/4 мандарину та 1/4 грейпфрута.

Дерево помірно енергійне, продуктивне, гілки вертикальні, крона плакучої форми під вагою плодів, майже без колючок.
Плоди маленькі до середнього розміру з оранжево-червоним кольором. Вони часто є безнасінними і вважаються одним з найкращих мандаринів дегустації. Шкірка середньо-тонка, помірно прилягає, але легко очищається, поверхня гладка до помірно гладка. Колір м’якоті глибоко оранжевий, смак насичений і солодкий, ніжний і соковитий з збалансованою кислотністю.

Page мандарини широко вирощують у прибережних помірних регіонах Південної Каліфорнії, а також у Флориді. В кулінарії використовують для заморожених десертів, коктейлів чи інших напоїв, маринадів або вінегретів.
Page mandari.jpg
Page.jpg
3033020967_61f8e8012a_o.jpg
page-mandarin-600x600.jpg
Page_IMG_2549.jpg
Page_IMG_2548.jpg
PagetangeloCRC3616002.jpg
Page_IMG_4930.jpg
Page_IMG_1922.jpg
Page_IMG_4934.jpg
Page_IMG_4927.jpg


Вернуться в «Гибриды мандаринов: тангоры, танжело и др.»

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 4 гостя